sunnuntai 5. joulukuuta 2010

baby one more time

On aivan pakko laittaa vielä yksi setti ruskakuvia. Nämä kuvat on Kiotosta Tofukuji-temppelistä, joka on yksi suosituimmista ruskan kuvauskohteista. Ja indeed, ei oltu ainoita tuona päivänä..
Jos nää mun ruskakuvat ei oo vielä tarpeeksi, niin Tatun blogissa kandee käydä katsomassa lisää.

Mitenköhän mun käy keväällä sakuran, eli kirsikankukkien aikaan, jos nyt jo sekosin näistä syyslehdistä.. :)

3 kommenttia:

mizyéna kirjoitti...

Eihän nähin kyllästy. Niin kauniita kuvia ja värejä :) Toivoisin meilläkin päin vuodenaikojen vaihtelun näkyvän selvemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Yatta!
Siitos linkkauksesta.

Ehkä yksi ero momijin ja sakuran välillä on että vain syksyn värit on lähes kaikkialla. Kirsikankukkia usein täytyy mennä tiettyyn paikkaan kurkkimaan, jos haluaa extreme-elämyksiä.

Mutta mutta... ennen kirsikoita, kannattaa katsastaa luumupuiden kukinta lopputalvesta.

Jos sussa alkaa näkymään selviä hulluuden merkkejä sakuran takia, suosittelen että J-kun lukitsee sut kotiin aina ennen töihin lähtöä. ;)

Milla kirjoitti...

Mizyéna: Kiitos. En mäkään kyllästy, eh.. Ja tosiaan kun kerran vuodenaikojen vaihtelussa on näinkin selvät erot ja voimakkaat värit niin kandeehan ne ikuistaa :) Harmi, ettei siellä niin näy.
Tatu: Do itashimashite! Joo, ei näitä paikkoja oo kauheesti tarvinnut etsiä, toi Tofukuji tosin lähdettiin ihan tarkoituksella katsastamaan. Ja kannattihan se. Mä tiedän tästä meidän läheltä jo ainakin yhden sakura-koenin, joten sinne sitten keväällä ainakin, joka päivä ja aamusta iltaan :)
Kiitti luumupuuvinkistä.
J voi tosiaan lukita mut tänne himaan tai piilottaa kameran. Niin säästyis ainakin muistitilaa koneelta :)