tiistai 31. toukokuuta 2011

Miljoona miljoona miljoona kurkea
Origamikurkia erään Kiotossa sijaitsevan temppelin pihasta. En muista mikä temppeli oli kyseessä, sillä kerran päiväkävelyllä vain poikkesimme sinne ystävän kanssa. Ja nuo kurjet - taiteltuaan tuhat sellaista saa toivoa mitä vain, klik! En vain voi ymmärtää miten joku pystyy taittelemaan noin pieniä kurkia, itselläni on vaikeuksia jo normaalikokoisen kanssa.. 
Nuo värit ja tuo määrä - käsittämättömän kaunista. 

8 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Upeita!

Satu kirjoitti...

Värien ilottelua.

Anonyymi kirjoitti...

Moi Milla, tätisi Tetti vain vinkkaa, että tosi helppo tehdä kuvakollaaseja on esim. ihan vain Picasa:ssa. Saa vaikka 50 kuvaa yhteen kollasiin ja sijoiteltua miten haluaa. Tein Tintille 30-vuotislahjakuvakollaaseja eri vuosikymmenien kuvista (aika kivat tuli!!!)
Ps. Turkuun tuli kesä! Hyvää kesää teillekin koko perheelle ja voikaa hyvin!

Milla kirjoitti...

Riikka, Satu: Kiitos!
Tetti: Oho, olipa yllätys saada sulta viesti tänne! Hauska juttu! Kiitos Picasa-vinkistä kovasti, pitää ladata se koneelle ja kokeilla heti. Kerrothan kaikille paljon rakkaita terveisiä! Milla

Anonyymi kirjoitti...

Moi Milla,
törmäsin täällä yksillä lauantaimarkkinoilla kojuun jossa taiteltiin kurkia Japaniin. Niin minäkin sitten tein yhden. Olin vasta numero 51, toivottavasti saivat ainakin sen tuhat täyteen.
t. piia

Kati kirjoitti...

Hurjaa.. - ja kaunista :)

Milla kirjoitti...

Piia: Hyvähyvä, pääasia että ajatus on mukana.
Kati: Niin. Kiitos.

Nanainen kirjoitti...

WOAH! BIG ❤