lauantai 26. helmikuuta 2011

Jos juoksu kiinnostaa

Huomenna on Tokio Marathon. Kannattaa tsekata linkki: tällä tyypillä on juostessaan kameraa, iPhonea, iPadia, kaikkea mahdollista ja huomista juoksua voi seurata tuolta sen sivuilta suorana.(!)
Tovi sitten tyyppi juoksi Tokiossa Hello Kittyn muotoisen, itse suunnittelemansa, 45 km pitkän reitin - ja sanoi sittemmin Japan Timesissa "I never thought I would say this about her, but Hello Kitty was a bitch". :D

Mä en voi huomenna seurata tota sen maratonia, kun meen itsekin juoksemaan. Tosin vaan kympin ja Kiotoon. Thumbs up!

5 kommenttia:

Lam kirjoitti...

Onnea koitokseen. Ite en ikinä suostuisi(huom. jaksaisi), mutta hyvä tietää, että joku juoksee :D

Kipparin morsian kirjoitti...

Tsemppiä!

Milla kirjoitti...

Lam ja Kipparin morsian: Kiitos! Hyvin meni. Megaraskas tosin kun oli ylä- ja alamäkiä ja lämpöä varjossa jo +18c. Minä ja neljä tuhatta muuta juoksijaa. Hienoahan se oli! (näin jälkikäteen helppo sanoo..)

piia kirjoitti...

Vau mikä tyyppi! Toivottavasti sai hyvin kerättyä rahaa tuolla panostuksella. Mä en ikinä voisi kantaa tuollaista määrää tavaraa mukana, mielummin jätän kännykänkin kotiin juoksemaan lähtiessä.

Milloin on seuraava juoksu?

Milla kirjoitti...

Piia kiitos viestistäsi, oot ollut paljon mielessä. Onko kaikki hyvin?
Seuraavasta juoksusta en vielä tiedä. Sanoin että mies saa mennä seuraavaan :) On niin hölmöä kun en ennätä treenata kunnolla ja sit käyn vaan vetäsemässä kylmiltään tällaisia kymppejä ja sattuu aina vasempaan jalkaan ihan sikana. Joko alan käymään lenkillä aamukuudelta (ennen ku mies lähtee töihin) tai sit vaihdan lajia.. :) Sähän vedit sen puolikkaan tosi hyvin, alle kaks tuntia! Mä en ikinä pystyis. Hyvähyvä! Milloin sulla seuraava? Kokonainen?