maanantai 15. marraskuuta 2010

Chichino hi omedetou!


Eli onnea isänpäivänä!
Tilasin kakun sunnuntaiksi onnittelutekstillä. Tyylikäs ja erinomaisen hyvää! Täällä kakut on ihan megataideteoksia ja kakkukauppoja on toosi paljon (ja silti nää japanilaiset on super-hoikkia!?). Pitää joskus ottaa kamera kakkukauppaan mukaan.
Ei tosin ollut mikään megayllätys, koska poika totesi iloisena isälleen lauantaina, että "käytiin aamulla kakkukaupassa tilaamassa kakku huomiseksi!". Ja jo perjantai-iltana totesi puolestaan, että "tänään me askarreltiin äidin kanssa!". Eli se niistä yllätyksistä.
Ei ollut tungosta kakkukaupassa, sillä Japanissa isänpäivää vietetään kesäkuussa, joten tulee sitten uus yritys puolen vuoden päästä.. Äitienpäivää täällä vietetään myös toukokuussa.

No, lahja oli kyllä ylläri. Surffarityyppi Andy Davisin piirtämä Slasher- juliste. Täällä hänen Ando and Friends -puotinsa. Hienoa jälkeä!

3 kommenttia:

arla kirjoitti...

Onpas ihana lukea lapsiperheen elämästä Japanissa! Muutin Osakaan maaliskuussa ja siitä lähtien on ollut tietty kaipuu.. mihinköhän? Varmaan johonkin tuttavapiirin monimuotoisuuteen ja moni-ikäisyyteen. Nyt ainoat kontaktit ovat samaa ikäluokkaa. Suomeen jäi perhe, vanhat sukulaiset ja rakkaat siskonlapset, joita kaitsin jatkuvasti.
Tämä blogi toimii mainiona korvikkeena sille menetetylle osa-alueelle elämässä! :)

Milla kirjoitti...

Arla, moi! Kiitos kommentista - kiva kuulla, että tästä blogista voi olla jollekin jopa hyötyä :).
Oletkohan täällä opiskelemassa? Jos kontaktit suunnilleen samaa ikäluokkaa? Tuli ekana mieleen..

Arla kirjoitti...

Moi taas :)

Kysymykseen vastausta. Kyllä, oikein meni. Opiskelemassahan minä ainakin ensi kevääseen asti. Sitten täytyy varmaan mennä naimisiin (poikaystävän sukulaisten suureksi riemuksi), että saan uuden oleskeluluvan ;)