perjantai 28. tammikuuta 2011

Purikura bling bling!

Japani-ilmiöitä.. ainakin nämä purikura-boksit, joissa soi musiikki täysillä, valot vilkkuu, beibet pörrää ympärillä ja joissa otetaan siis pieniä valokuvia. Vähän kuin Suomessa passikuva-automaatit, mutta megablingblingillä kuorrutettuna. Otettiin ystävien kanssa kuvat moisessa boksissa ja sai valita miten haluaa kuviaan tuunata (plainia versioita ei edes tainnut olla). Meidän kuviin tuli megaisot silmät ja pitkät ripset, plus tietty valmiin kuvan päälle sydämiä ja tähtiä ja pilkkuja ja palloja ja mitä vielä. Jotain boksien meiningistä kertoo se, että japanilainen ystävänikään ei tiennyt mitä pitää painaa milloinkin ja mitä tapahtuu mistäkin. Musa vaan soi, valot vilkkui ja sekuntikello kävi.

p.s. Riisanonippon tiesi kertoa, että Suomessakin on mahdollista ottaa purikurakuvia. Helsingissä Kaisaniemen aseman lähellä olevassa Purikurashopissa.

6 kommenttia:

shiny kirjoitti...

Aah, mul on niin ikävä näitä!:( Nää japanin automaatit on niin paljon hienompia, kehittyneempiä ja laadukkaampiakuin siellä Kaisaniemessä ne korealaiset koneet. (niissä ei muuten soi musiikki täysillä) Haluun ehdottamasti 7iro- koneen tänne ja heti!:P Purikurat on niin kivoja <3

Satu kirjoitti...

:-) Iria rakastaisi.

Psst. Tsekkaas www.outsiderrider.blogspot.com. Siellä on laskupätkiä Japanista. Onko tuttuja paikkoja?
Blogisi löydettyäni sanoin miehelleni, että lähdetään Japaniin laskemaan. Nyt löytyi blogi, jossa hänen kaverinsa laskevat siellä. Meinasi, ettei enää mennä kun he ovat jo siellä :D.

Milla kirjoitti...

Shiny: Ai se Kaisaniemen on joku halpa kopio..? Täytyy käydä testaan se kun palataan Suomeen. Kreisejä kaappeja :)
Satu: Kiitos linkkivinkistä, hyvän näköistä settiä oli. Katsoin muutaman videon eikä näyttänyt tutulta, ja sitten huomasinkin että olivat olleet ainakin Nisekossa ja Rusutsussa eli Hokkaidon saarella. Me ollaan käyty vaan pääsaarella Hakubassa. Tosin nyt on mies tän vkl testaamassa Gifua ja ens vkl mennään testaan lähin kohtishyvä keskus, Biwako Walley. Näin nää talviviikonloput sit meneekin..
p.s. miehellesi terveisiä että ilman muuta Japaniin laskemaan (ja hengailemaan). Lumi on ihan erilaista.

Anonyymi kirjoitti...

Toi on ehdoton, kun tullaan! Mape

Maija kirjoitti...

Oon vakuuttunut siitä, et japanilaisten pitkäikäisyyden taustalla on just kaikki tollaset purikuran kaltaset keksinnöt!:) Elämä on vaan niin hauskaa siellä (tai no, vapaa-aika ainakin...). Ite oon palaamassa taas Japaniin, täl kertaa yliopistovaihdon muodossa. Ja purikurien ottaminen on ensimmäinen asia, jonka aion tehdä!

Ps. Jewella eye on paras kone, silmistä tulee ihan älyttömät;)

Milla kirjoitti...

Mape: Kyllä! Ja meille tulee niiin hienot silmät että.
Maija: Joo, nimenomaan se vapaa-aika taitaa olla sitä kivaa ja hauskaa ja blingblingiä, kun muutoin opiskellaan ja työskennellään 24h..
Tervetuloa vaan tänne, hienoa että pääset! Gambatte kudasai!