perjantai 7. tammikuuta 2011

Wax on, wax off


Japanin rinteet on korkattu! Terveisiä vaan uuden vuoden laskureissultamme Hakubasta. Oli niiiin mahtava reissu - paljon lunta, vähän jonoja, mahtava majatalo, hyvää ruokaa, mitä vielä. 
Niin mahtava, että on lähdettävä ens viikolla uudestaan, heh. Kuuden tunnin junamatkasta ja viidestä junanvaihdosta huolimatta. Lisää Hakubasta sitten seuraavan retken jälkeen.

8 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Näyttää niin hyvältä. Me tyydytään tällä hetkellä Serenan ja Talman antimiin. No bokseja siellä, mut tommoset maisemat, pitkät rinteet, ne kiehtoo tällä iällä enemmän.

Unelma kelejä, vapauden tunnetta teille!

saana kirjoitti...

heh, me käytiin kesällä reilireissun varrella hakubassa/kamishirossa yhden yön verran. oli ne vuoret aika vaikuttavat vaikka ei päästykään laskemaan. :-)

Aamu kirjoitti...

Moi,
Näyttää hulppealta laskupaikalta. Kyselit aiemmin Japanin suunnitelmiamme. Saavuimme Pohjois-Japaniin muutama päivä sitten. Mies on jo työt ehtinyt aloittaa, päiväkotiarki ja minun työmaani starttaavat ensi viikolla. Laskureissuja myös meillä suunnitteilla.
Hyvää viikonloppua!

Leena kirjoitti...

Jokos Otso oli rinteessä? Aika upealta näyttää :)

Niina Än. kirjoitti...

Jee, näyttää upeelta! Kommentoinkin sulle tonne alapuolelle, että keltaiset hedelmät on luultavimmin Yuzuja.

Milla kirjoitti...

Satu: Kiitos, kelejä myös sinne! Lyhyehköistä rinteistä huolimatta.. Ens talvena Suomessa meilläkin sit taas enemmän parkkia :(
Saana: Joo, moni puhui, että Hakuba on erinomainen vaelluskohde, joten ehkä myös kesällä suunnataa sinne telttoineen päivineen.
Aamu: Tervetuloa! Hokkaidossako majailette? Tsemppiä oikein paljon uuteen alkuun, päiväkotiin ja töihin - hyvin kaikki menee aivan varmasti :)
Leena: Vähän hiljasta.. Kokeiltiin suksia ja viiden minuutin päästä palautettiin ne. Ei oikeen lähteny, heh.
Niina Än: Kiitos ja tervetuloa. Joo, kiitos paljon hedelmäkommentista. Yuzu - ok desu.

Anonyymi kirjoitti...

Laskitteko vuorotellen vai miten toimitte Oden kanssa? Mape

Milla kirjoitti...

Mape: Vuorotellen jep. Joko vaihdellaan tunnin parin välein tai sit toiselle aamupäivä ja toiselle iltapäivä. Menee ihan jees näinkin.