keskiviikko 8. syyskuuta 2010

tiistaisushia
Perussetti iltapalaksi: lähikaupasta sushia. Boksit on niiiin halpoja - pitkä rivi makirullia on noin kolme euroa. Täytteistä en ikinä tiedä mitä ne ovat kun en vielä osaa lukea kaikkia merkkejä. Itse asiassa tällä hetkellä osaan lukea ja kirjoittaa kaikki hiraganat ja katakanat, mutta kanjeja osaan vasta 6. Heh, sillä ei kovin pitkälle pääse. Olikohan se niin, että lukeakseen sanomalehteä tulisi osata pari tuhatta kanjia. Kannustavaa.

No, jotain niissä kuitenkin on täytteenä ja hyvää on. Alas huuhdottiin bissellä.

p.s. Moka! Kuvassa oon jättänyt puikot kulhon reunalle ja se on väärin. Ne pitäisi asettaa niitä varten tarkoitetulle pidikkeelle. Sori! Meillä vaan ei oo niitä vielä, siksi ne lepää tuossa.. Ehkä seuraavassa kuvassa sitten!

4 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Itse opiskelen kiinaa, joten on tuttua tuo tuhansien kanji (kiinassa hanzi) merkkien opettelun tavoite. Itse en yhtaan osaa sanoa monta talla hetkella osaan, ehka 500 tunnista, mutta kaikkia niista en osaa kirjoittaa viela.

Ahaa, etta siellapain ei sovi jattaa puikkoja noin. Mielenkiintoista :)

Anonyymi kirjoitti...

Paitsi että saa jättää puikot noin. hah. Niin meilläkin töissä kaikki tekee. Noin ei saa jättää siinä tapauksessa jos pöydällä on pidike. Mutta jos ei oo, niin sitten toi on ihan jees. Soo desu ne. T: Janky

viima kirjoitti...

Mahtavuutta, että blogi on alkanut päivittyä!

Odelle terkkuja pojilta ja minulta.

Pus!

Mappe

Milla kirjoitti...

Just näin. Heti kun yritin päteä jollain tiedolla niin se ei pidäkään paikkaansa. Tai no osittain piti.. Kiitti Jani! :)
Mie taidan keskittyy vaan subjektiivisiin kokemuksiin vastedes..

Sara: 500 hanzia! Megapaljon. Mulla on tosiaan se 6 nyt hallussa.. p.s. kivä kun kävit täällä :)

Mappe: Joo, nyt oon ryhtynyt kun saatiin yhteys vihdoin toimimaan. Kivaa puuhaa ja jääpähän itsellekin joku päiväkirjanomainen juttu muistoksi tästä kaikesta.
Terveisiä pienille!