tiistai 26. lokakuuta 2010

Sadonkorjuun aika

Kai me sitten aika landella asutaan kun meiltä pyöräilee noin 10 minuuttia lähimmälle pellolle.. Tai tosin oon huomannut, että vaikka tää itse asiassa ei oo mitään maaseutua, niin pienikin tila teiden ja talojen keskellä on hyödynnetty riisinviljelyyn. Todellista lähiruokaa!
Tämä alue tosin oli isompi ja siellä oli monta viljelijää samalla alueella. Jännä fiilis kokea tällaista Japania - itselläni (ja varmasti monella muullakin) oli etukäteen mielessä vain ihmisvilinää, autoja, kauppoja ja kerrostaloja, valoja ja meteliä. Mutta sepä tässä taitaakin olla hauskaa, että saa kokea molempia.

3 kommenttia:

Shiny kirjoitti...

Vitsi toi on niin hienoa kun saa kokea myös tuollaista puolta! Ihania kuvia:)

わっこ kirjoitti...

When I was a child there were more rice field.After crop, Chinese milk vetches were there.they were little reddish purple flowers.they will be manure.I have not looked them recently.The first rice crop of the year is called Shinmai.You can look the rice pack with 新米(shinmai) these days. It is delicious and glutinous and glossy.

Milla kirjoitti...

Shiny: Kiitokset! On kiva myös näyttää muillekin tällaista kuvaa Japanista eikä aina vaan temppeleitä ja kirsikankukkia.. Vaikka niitä on pakko laittaa itsekin kun ovat vaan niin hienoja! :) Mutta molempi parempi.
Wakko: Arigatou for the tip for the Shinmai - I need to go and search for it! First I need to write that kanji on a paper and then take it with me to the shop :)